sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Diensten Project Management

Deel deze pagina

Project Management

Uw project wordt met de grootste zorg voorbereid, begeleid en uitgevoerd volgens een aantal vaste fasen. Mogelijke risicofactoren sporen we zo tijdig op en worden meteen uitgeschakeld.

Bij Index Hospitality Systems werken ‘horecadieren’ die affiniteit met automatisering en techniek hebben. Vanwege hun horeca-achtergrond weten onze medewerkers als geen ander wat er allemaal op u afkomt. Vanuit deze expertise gaan zij, samen met u, vol overgave en enthousiasme de uitdaging aan.

Dagelijkse bedrijfsvoering niet onderbroken
Elk project starten we met een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden. We komen hiervoor graag bij u op de werkvloer. Daar moeten onze systemen ten slotte  werken. Samen met u bepalen we vervolgens de invoering en werkwijze. Het uitgangspunt hierbij is dat de dagelijkse bedrijfsvoering niet onderbroken wordt.

Training
Systemen van Index Systems zijn heel gebruiksvriendelijk. Maar om alle ins en outs snel in de vingers te krijgen, is training bij de implementatie van ieder nieuw systeem inbegrepen. Wij werken hierbij graag met onze beproefde ‘train the trainer’ methode. Bijscholing is ook mogelijk. Ieder kwartaal organiseren wij een open training in Vught. U kunt zich hiervoor inschrijven.

 

“Dankzij de training van Index kan ik mijn medewerkers zelf ‘on the job’ trainen.’’ Maarten van Schijndel, manager restaurant Van der Valk Nuland

Praktische tips toegespits op uw bedrijfsvoering
Medewerkers die het systeem beheren, worden intensief getraind. Dankzij de training kunnen zij eindgebruikers zelfs bij minder voor de hand liggende vragen ondersteunen. Theorie en oefeningen komen tijdens de training aan bod, maar het accent ligt op het geven van praktische tips, toegespitst op uw bedrijfsvoering. Zo weet u zeker dat u alles uit het systeem haalt wat erin zit. Bijkomend voordeel is dat wij u door deze werkwijze een scherpe offerte kunnen aanbieden.

Een duidelijke planning, helder omschreven doelstellingen, een inzichtelijke begroting en één aanspreekpunt: dat is de werkwijze van Index.

Spreekt dit u aan? Dan kijken onze consultants graag wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Neem contact op

Neemt u vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

+31 (0)73 - 6579051

Laatste Tweet

Related Products

Index Hospitality Systems - Kassasystemen. De beste kassa voor de Horeca

Uw klanten verwachten perfecte, snelle, correcte en een consistente service. De sleutel tot succes is snelle en betrouwbare horeca automatisering.

Technische dienst

De medewerkers van onze Technische Dienst zijn zeer ervaren. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van horeca en software.

Support

Of het nu een handheld, kassa, keukenscherm of rapportagetool betreft, systemen in de horeca moeten werken. Altijd en overal.