sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Diensten Support

Deel deze pagina

Support

Of het nu een handheld, kassa, keukenscherm of rapportagetool betreft, systemen in de horeca moeten werken. Altijd en overal.

Uw restaurant, café of andere horecaonderneming is immers vooral buiten kantooruren druk! Dat is het uitgangspunt van Index en de reden waarom wij uitsluitend bewezen technologie leveren. Systemen die bij duizenden bedrijven over de wereld daadwerkelijk hebben laten zien robuust, flexibel en praktisch te zijn. Natuurlijk kan het gebeuren dat u een probleem tegenkomt dat u niet zonder hulp kunt oplossen. Mogelijk wilt u iets in uw systeem aanpassen, maar weet u niet meer precies hoe dit moet. Wanneer zich onverhoopt toch een storing voordoet, staat onze helpdesk voor u paraat. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

“De storingsdienst werkt perfect. Vaak zijn problemen binnen een paar minuten opgelost.’’ Maarten van Schijndel, manager restaurant Van der Valk Nuland

 
Bij Index spreekt u altijd rechtstreeks met de specialist die u direct verder kan helpen. Zowel telefonische als online meldingen worden automatisch opgenomen in de planning van onze engineers.

Naast een online en telefonische helpdesk beschikt Index over eigen engineers die eventuele storingen ter plekke komen oplossen. Vereist uw organisatie een uitvoeriger aanpak, neem dan contact met ons op. Helpdeskovereenkomsten op maat behoren namelijk eveneens tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Neemt u vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

+31 (0)73 - 6579051

Related Products

Technische dienst

De medewerkers van onze Technische Dienst zijn zeer ervaren. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van horeca en software.

Project Management

Uw project wordt met de grootste zorg voorbereid, begeleid en uitgevoerd volgens een aantal vaste fasen. Mogelijke risicofactoren sporen we zo tijdig op en worden meteen uitgeschakeld.

POS Backup

De belastingdienst eist dat uw data goed bewaard blijft. Zelf moet u er waarschijnlijk niet aan denken dat uw administratie verloren kan gaan. Daarom is er Index POS Backup.