sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Landal: “Dankzij TIM wordt ons personeel weer blij van het werken met handhelds”

Je kent het wel: de ober komt aanlopen en plaatst zijn dienblad op het tafeltje. Hij neemt de handheld in de ene hand en het bedieningsstokje in de andere hand. Je geeft je bestelling op waarna het even duurt voordat die in het apparaat staat. Dat moet toch makkelijker kunnen, denk je terwijl je op je bestelling wacht.

 

Dat dacht Index Systems ook. Daarom ontwikkelde Index TIM: de hospitality app voor de iPod. Index koos voor een app, omdat het iOS platform door apparaatkeuze (iPod, iPhone, iPad) voor flexibiliteit zorgt. Ook het uitgangspunt dat de nieuwe horeca handheld gebruiksvriendelijk moest zijn, sluit aan bij de Apple filosofie. Landal GreenParks was leading pilot partner bij de ontwikkeling van de app. Dit bedrijf werkt al jaren met handhelds en weet waaraan een goede horeca handheld moet voldoen. De samenwerking resulteerde in een eerste point of sale op het Apple platform met een interface die de gebruiker intuïtief kan bedienen.

 

Met één hand te bedienen
Landal stelde in december 2010 een wensenlijst op met functionaliteiten waaraan TIM moest voldoen. Nog geen half jaar later gebruikt Landal TIM al volop. De nieuwe generatie horeca handheld is een groot succes. Guy Benink, General Manager Het Vennenbos: “TIM is gebruiksvriendelijk en snel. In tegenstelling tot klassieke handhelds bedienen medewerkers een ‘Timmetje’ met één hand. De bediening hoeft ook niet ingewerkt te worden, want het wijst zich vanzelf. Dat verkleint de kansen op fouten. Maar het allerbelangrijkste is dat ons personeel door TIM weer blij wordt van het werken met handhelds.”

 

TIM is populair
Eric Steenstra, Program Manager bij Landal GreenParks, sluit zich hier volledig bij aan. “De parken hebben nu allemaal één klassieke handheld. Die wordt zelden gebruikt, omdat onze medewerkers het een onding vinden. De parken krijgen drie ‘Timmetjes’. TIM is zo populair dat ik al diverse verzoeken heb gekregen of we meer exemplaren kunnen leveren. Voor de prijs hoeven we het niet te laten. Want TIM is qua hardware met 200 euro een stuk goedkoper dan de 1.500 euro die we voor een klassieke handheld moeten betalen!”