sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Amerikaans hamburgerrestaurant kiest voor handheld TIM

Burger Up in Nashville is niet zomaar een hamburgertent. Al is het alleen maar omdat dit het eerste restaurant in Amerika is dat met horeca handheld TIM werkt. TIM is een soort minikassa. Het is een volwaardig Aloha kassasysteem op een iPod. Maar dan handzaam, intuïtief, snel en daardoor omzetverhogend. Geen wonder dat Buger Up de meerwaarde van TIM inzag.

Eigenaresse Miranda Withcomb Pontes: "Met TIM kun je orders direct aan tafel opnemen. De tijd dat je ze op moest schrijven en vervolgens in de terminal moest invoeren, is voorbij. We verwachten dat bestellingen dankzij TIM 2-3 minuten sneller in de keuken zijn. Die tijdwinst is fantastisch. "

De meerwaarde van Burger Up is dat het een restaurant is waar de gemeenschap centraal staat. Gezinnen voelen zich er net zo goed thuis als zakenlui of een stel op hun eerste date. Ze komen allemaal voor de superieure kwaliteit van de hamburgers. En omdat Miranda verantwoord ondernemen belangrijk vindt, kan ze je van alle producten vertellen waar deze vandaan komen. Het vlees? Dat komt van de Triple L Ranch. En de geitenkaas? Die komt van Nobel Springs Farms.

Ben je toevallig in de buurt? Probeer dan zeker ‘The Bison’. Deze buffalo hamburger is verkozen tot één van de beste hamburgers in Tennessee door de Southern Living Lists. Thumbs up for Burger Up!