sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

De Eendracht kiest voor Index Systems

Midden in het centrum van Abcoude ligt De Eendracht. Een sfeervol grand café waar je een kopje koffie kunt drinken of kunt genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Neem plaats op het zonovergoten terras of ga lekker binnen zitten. Geniet van de heerlijke gerechten die de chefs je voorschotelen. Met een uitgebreide kaart wordt het moeilijk kiezen. Een panini, oerbroodje, uitsmijter, soepje, carpaccio? Of toch maar een smakelijke kipsaté? De sommelier van De Eendracht adviseert je graag welke wijn het beste tot zijn recht komt bij jouw gerechten.

Eendracht binnen de bedrijfsvoering
Voor gedegen advies over horecasystemen deed De Eendracht beroep op Index Hospitality Sytems. Dat resulteerde in een combinatie van betrouwbare en robuuste systemen die voor eendracht binnen de bedrijfsvoering zorgen. Het Index Kassasysteem van Aloha vormt de basis. Daarnaast wordt gewerkt met Index Online Rapportage en is er een koppeling gemaakt met de Tapautomatisering van Van Duijnen. Dankzij Index Online Rapportage ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie. Deze module is online te raadplegen en bevat een ingenieus Alerts systeem waarmee je bij afwijkingen automatisch een e-mail ontvangt. Er ontgaat je dus niets meer! Hetzelfde geldt voor Tapautomatisering. Alle drankuitgiftes van één of meerdere bars worden bijgehouden in een balanssysteem dat is gekoppeld aan de kassa. Elk getapt drankje wordt dus geregistreerd. Dit levert een overzichtelijke en sluitende administratie op.

Last but not least
TIM, dé nieuwe generatie handheld, mag natuurlijk niet ontbreken bij De Eendracht. TIM werkt  op een Apple iPod Touch of iPhone en is letterlijk een verlenging van je kassa. Bestellingen worden in een handomdraai ingevoerd op een apparaat dat functionaliteit combineert met design. En dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Wil je meer weten over deze systemen, dan kun je contact opnemen met één van onze consultants.