sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

De Hanepoel kiest opnieuw voor Index

De Hanepoel vervangt kassa's na zeventien jaar trouwe dienst

Een kassasysteem dat ruim zeventien jaar feilloos dienst doet. Hoeveel etentjes, trouwpartijen, nieuwjaarsrecepties en andere evenementen zouden hiermee al afgerekend zijn? Koos van Halderen, eigenaar van De Hanepoel in Abbenes, weet het niet. Maar toen de kassa's aan vervanging toe waren aarzelde hij niet om opnieuw contact op te nemen met Index Hospitality Systems in Vught. ‘We hebben al die jaren naar volle tevredenheid met het oude systeem gewerkt. Ons hele F&B management draaide erop. Helaas waren de onderdelen niet meer leverbaar. Vandaar dat we vervanging zochten. We hebben natuurlijk met meerdere leveranciers gesproken, maar kwamen toch uit bij Index. Ze zijn betrouwbaar, de aftersales en storingsdienst werkt goed en het systeem is precies wat we nodig hebben.'
De Hanepoel stapt over op de Index Kassa's van Aloha, gekoppeld aan het backoffice systeem Online Rapportage en Keukenprinters.

Restaurant en partycentrum De Hanepoel in Abbenes ligt op een prachtige locatie, aan de ringvaart naar de Kaagerplassen. Met een honderd meter lange aanlegsteiger en een parkeerplaats voor honderd auto's en meerdere bussen is het een drukbezochte gelegenheid. Het heeft drie gezellige zalen, een groot terras en uitzicht over het water. In het seizoen, van 1 april tot 1 oktober is De Hanepoel zeven dagen per week geopend, de overige maanden van donderdag tot en met zondag.