sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws De Koffie Salon en Index: een groot succesnummer

Deel deze pagina

De Koffie Salon en Index: een groot succesnummer

Publicatiedatum: 28-11-2011

Sinds de opening van de eerste vestiging in de Utrechtsestraat in Amsterdam is De Koffie Salon een groot succes. Er volgde een tweede vestiging en deze maand opende een derde vestiging haar deuren. Wat het geheim is van De Koffie Salon? Het schenken van de beste koffie van Nederland én een samenwerking met Index Hospitality Systems!

Quick service kassa
De Koffie Salon is 365 dagen per jaar geopend van 7 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds. Duizenden kopjes koffie, cappuccino, latte macchiato en thee vliegen over de toonbank. Een dergelijke horeca zaak moet blind kunnen vertrouwen op het kassasysteem. En dat kun je als je werkt met de Index Kassa van Aloha. De kassa is betrouwbaar en werkt intuïtief. Bestellingen worden hierdoor snel en foutloos ingevoerd. Daarnaast kan de kassa ook uren, omzet en marges in overzichtelijke rapportages weergeven. En dat allemaal via de cloud, want gemak dient de mens!

Veel koppelingen mogelijk
Maar dat is nog niet alles. Zo kan aan de kassa bijvoorbeeld een klantendisplay gekoppeld worden. Bedrijfsleider Richard E Jennings: "Op de display kunnen klanten hun bestelling volgen en laten we een bedrijfsfilmpje zien. Zo'n scherm is echt een extra communicatiemoment." De Koffie Salon werkt ook met klantenkaarten. Eigenaar Diederik Habbema legt uit waarom hiervoor gekozen is: "Wij hebben ontzettend veel vaste klanten. Sommigen komen meerdere keren per dag koffie halen. Zij kunnen de klantenkaart opwaarderen en hiermee hun bestelling afrekenen, waardoor contant geld niet nodig is. Dat is voor hen én ons een enorm groot voordeel. Omdat Index één van de weinige bedrijven is die deze combinatie van hospitality systemen kan leveren, viel de keuze op hen."  

Wil je weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Facebook

Volg ons op facebook en ontvang inzichten en tips

Recent blogpost

Flow #1: Het traditionele horecalandschap is veranderd

De rubriek Flow in horeca gaat over trends en ontwikkelingen in horecaland. Wij delen elke maand onze visie, tips en adviezen over deze trends. Deze maand bespreken we het veranderde horecalandschap. Een trend die we steeds vaker terug zien in de horeca zijn concepten die inspelen op meerdere en/of andere delen van de dag, dan enkel de … Continue reading Flow #1: Het traditionele horecalandschap is veranderd

27 august 2019
0 comments