sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws Firefly: een lichtpuntje in de Deense horeca

Deel deze pagina

Firefly: een lichtpuntje in de Deense horeca

Van de honger en dorst hoef je in Kopenhagen niet om te komen. Genoeg leuke eetgelegenheden in het centrum van de stad. Maar wie echt iets bijzonders wil, stapt binnen bij Firefly. Dit eetcafé opende in de herfst van 2011 haar deuren en laat gasten van de ene in de andere verbazing vallen.

TIM en eMenu
Zo kunnen gasten gebruik maken van eMenu van Crave. Dit is een digitale menukaart waarmee gasten via een touchscreen de menukaart kunnen bekijken, maar ook games kunnen spelen of kunnen chatten met andere gasten. Is de keuze gemaakt? Dan worden bestellingen, als eerste in Denemarken, opgenomen met TIM. Deze trendy horeca handheld tovert een iPod of iPhone om tot een volwaardige kassa! Bestellingen die met TIM opgenomen worden, worden automatisch verwerkt in de Index Kassa van Aloha. Onjuiste nota's behoren dus voorgoed tot het verleden.

Raw food
Ook qua eten en drinken verrast Firefly. Dit veganistische restaurant heeft zowel raw food als gekookte gerechten op het menu staan. Wat dacht je van een raw burger, raw pizza, raw pad thai of raw cake? Ook de sapjes zijn niet alledaags met een ontgiftend algensapje en tarwegras shots op de kaart. Daarnaast serveert Firefly organische smoothies en cocktails en een keur aan biologisch-dynamische wijnen en champagnes.