sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Het Arresthuis vertrouwt op Index Systems

Nederland is sinds half april een bijzondere overnachtingsplek rijker. De voormalige gevangenis aan de Pollartstraat in Roermond opende namelijk opnieuw haar deuren. Dit keer in de vorm van een luxe Van der Valk Hotel waar je je met liefde laat opsluiten!

Bij de bouw van het Arresthuis zijn traliewerk en stalen deuren in tact gehouden. Dit geeft het Arresthuis een karakteristieke en bijzondere uitstraling in een hip en modern jasje. Het Arresthuis telt 36 luxe cachotes en 7 suites. De suites liggen in de voormalige directeursvertrekken en sportruimte en verwijzen naar hun oude functie met namen zoals De Directeur en De Advocaat. Alle kamers zijn prachtig ingericht en voorzien van onder meer een iPod dockingstation, gratis WiFi, flatscreen tv en uiteraard een kluis.

In het Arresthuis hoeft u niet te leven op water en brood. De voormalige luchtplaats is omgetoverd tot een mooi binnenterras waar je heerlijk ontspannen kunt genieten van een hapje en een drankje. Gastronomisch genieten kan ook in restaurant Damianz dat plaats biedt aan ruim vijftig couverts. De chef-kok en zijn team stellen alles in het werk om je een smaaksensatie te laten beleven. Omdat gewerkt wordt met een kassasysteem van Index heeft het restaurant daar geen omkijken naar. Alle tijd dus om de klant in de watten te leggen. Dat zorgt ervoor dat uit het Arresthuis niemand wil uitbreken!