sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws HME Group weer met Index in zee

Deel deze pagina

HME Group weer met Index in zee

Onder de HME Group vallen diverse restaurants met elk een unieke uitstraling en identiteit. Met Ron Blaauw als Culinair Directeur is het niet gek dat HME Group staat voor topkwaliteit op culinair niveau en optimaal gastheerschap. Om dit gastheerschap tot in de puntjes uit te kunnen voeren, deed het bedrijf al eerder beroep op Index Hospitality Systems.

Maatwerkoplossing voor horeca hospitality
Zo voorzag Index Systems Brasserie Paardenburg en De Eendracht recent nog van een maatwerkoplossing in de vorm van een combinatie tussen de Index Kassa van Aloha, Index Online Rapportage en horeca handheld TIM. Oplossingen van Index worden zodanig ingericht dat uitbreiding met andere systemen altijd mogelijk is. Dus toen HME Group met het verzoek kwam de personeelsmanagement en het voorraadbeheer te optimaliseren, was dat voor Index Systems geen probleem!

Personeelsmanagement en voorraadbeheer
Index adviseerde de koppeling met Nostradamus en Compeat. Horecaplanner Nostradamus maakt zelf roosters op basis van verwachte drukte, omzet en personeelsgegevens. Mappen met personeelsgegevens en papieren loonstrookjes zijn dankzij Nostradamus verleden tijd. Alles is online te vinden! HME Group heeft dus 24/7 zicht op de productiviteit en weet continu wat er op de werkvloer speelt.
Compeat optimaliseert de voorraadbeheer. Dankzij het systeem zijn KPI’s real time beschikbaar en informeren alerts de teams, zodat tijdig actie ondernomen kan worden. HME Group grijpt dus nooit meer mis op ingrediënten en hoeft geen ‘er is helaas geen tonijn meer’ te antwoorden. Dat levert tevreden klanten en hogere omzetten op!

Meer weten over Nostradamus en/of Compeat? Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants.