sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Hoge Hotelschool Maastricht en Index Systems maken het verschil

Al meer dan 60 jaar is de Hoge Hotelschool Maastricht (HHM) een begrip. De HHM is hét opleidingsinstituut in gastvrijheidsmanagement. Met ‘We share the next step in hospitality’ als missie is dat ook niet verwonderlijk. Toen de Hoge Hotelschool op zoek ging naar een partij die gastvrijheidsystemen kon leveren, was er eigenlijk was er maar één optie: Index Hospitality Systems.

De Hoge Hotelschool wil haar studenten een goede mix bieden van theorie en praktijk. Dit gebeurt onder meer in het Teaching Hotel château Bethlehem. Een hotel met 26 kamers, een restaurant, bar en vergaderruimtes. Samen met Index Systems werd gekeken hoe innovatie, gastvrijheid en onderwijs optimaal samen konden komen. De oplossing is een combinatie van meerdere systemen, namelijk een Index Kassasysteem van Aloha, de nieuwe horeca handheld TIM, het Index Keuken Management Systeem van QSR en een PMS koppeling naar Hotelconcept.

De Index Kassa van Aloha met meer dan 100.000 installaties vormt de basis voor het totaal concept dat Index Hospitality Systems leverde. Aan dit robuuste systeem is het Property Management System, IDMPS van  Hotelconcepts gekoppeld. Gasten kunnen hun restaurant-, bar- en banqueting rekening direct laten boeken op hun hotelrekening. Indien gewenst kan de receptie deze tot op artikel niveau bekijken. TIM maakt het werk van het bedienend personeel een stuk makkelijker. Deze nieuwe generatie horeca handheld werkt op de iPod of iPhone. TIM is snel en met één hand te bedienen. Omdat de handheld intuïtief werkt, hebben de studenten geen uitleg nodig. Dat scheelt kostbare tijd! In de keuken zorgt het Index Keuken Management Systeem van QSR voor enorme tijdwinst. Het systeem laat de koks direct zien wat ze in totaal moeten bereiden en gaat bij de uitvraag uit van kooktijden. Alle gerechten gaan dus in de juiste volgorde en op de juiste temperatuur de keuken uit. Eet smakelijk!