sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Index integreert kassa met EBMS voor RAI Amsterdam

De Amsterdam RAI wil automatisering waar alle data van planningen, offertes en betalingen samenkomen. Index integreert hiervoor de kassasystemen van Aloha met het EBMS van Ungerboeck. Zo beschikt de Amsterdam RAI over automatisering waarmee alles van bedenken tot boeken, van beurzen tot galadiners, van ticket tot biertje en van inkoop tot accountant, inzichtelijk en beheersbaar is.
In 2009 bezochten 1,8 miljoen mensen de Amsterdam RAI tijdens ruim 570 verschillende evenementen. Geen wonder dat de RAI kiest voor Index, specialist in stabiele systemen.

Hoe werkt het?
Het EBMS is leidend voor de artikelen, prijzen, afspraken en evenementen. Deze gegevens worden doorgezet naar de Index kassa's. Bijvoorbeeld beschikbaarheid van artikelen, prijs, afspraken per debiteur. De fysieke locatie van de kassa bepaalt welke afspraken voor die klant op dat moment gelden. Ook facturering gebeurt via deze integratie. Zo krijgt klant A op beurs B de juiste rekening voor het juiste aantal koffie en lunches.

Index Hospitality Systems
Index is specialist in het integreren van automatisering voor de horeca. Integratie van systemen en gegevens binnen complexe horecabedrijven levert immers direct winst in de bedrijfsvoering op. De Index kassasystemen zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Voor de Amsterdam RAI waren de ruim honderd Index kassa's van Aloha al gekoppeld aan het ERP SAP.

Ungerboeck
Het Event Banqueting Managing System (EBMS) van Ungerboeck is wereldwijd nummer één als het gaat om event management software. De uitgebreide systemen zijn zeer betrouwbaar en flexibel. Wie, wat, waar, wanneer zijn de basisvragen van elk evenement en Ungerboeck zorgt er voor dat deze gegevens binnen de hele organisatie op tijd en op maat beschikbaar zijn. Dit zorgt voor onberispelijk lopende evenementen waar maatwerk en flexibiliteit de norm zijn.