sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Index kassasystemen succes in Holland Heineken House

Index laat Holland Heineken House probleemloos afrekenen

Meer dan 120.000 bezoekers van het Holland Heineken House hebben tijdens de Olympische Spelen in Vancouver cashless afgerekend via de systemen van Index Hospitality Services uit Vught. De door Index geïnstalleerde Aloha Enterprise software en in totaal 35 Radiant point-of-sale terminals zijn geen moment uitgevallen tijdens twee weken van constant gebruik.

Het Holland Heineken Huis is in 1992 opgezet voor de Olympische Winterspelen in Barcelona. Het is het officiële thuis van de sporters gedurende de Spelen en kan vier- tot zesduizend mensen per dag herbergen. In het Holland Heineken Huis bevinden zich diverse restaurants, bars, shops en ruimtes voor atleten en sponsoren. De medaillewinnaars worden hier gehuldigd en elke avond vinden optredens plaats.

De missie van Heineken was een complete cashless omgeving te creëren. De gasten laadden geld op een Holland Heineken House debt card, waarmee vervolgens zowel bij de restaurants, bars en winkels betaald kon worden. Index Hospitality Systems is als leverancier gekozen omdat Aloha Enterprise de unieke cards van het cashless systeem van CREO Cashless Payment Solutions probleemloos kan verwerken. Bovendien zijn de Index kassasystemen bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk, waardoor de bediening in de restaurants en de winkels vlot en efficiënt verliep. Index verzorgde de koppeling van de verschillende systemen met ondersteuning van Radiant Systems en Creo’s project management team.

‘De software en hardware van het POS-systeem van Radiant Systems zijn gekozen door het Holland Heineken House vanwege hun betrouwbaarheid, gebruiksgemak en de eenvoud waarmee ze Heinekens missie om een cashless omgeving te creëren, konden realiseren,’ vertelt Arthur Leliveld, directeur van Index Hospitality Systems. ‘Het was voor ons een eer om technologische oplossingen te leveren die een bijdrage geleverd hebben aan een ontspannen en gemoedelijke tijd voor de Nederlandse gemeenschap bij deze Winterspelen.’

Index Hospitality Systems
Index voorziet de gastvrijheidsindustrie in Europa al meer dan twintig jaar van de veelzijdige hardware en software van Radiant. Met klanten van één tot meer dan duizend kassasystemen zorgt Index voor succesvolle implementatie van al de oplossingen van Radiant. Voor meer informatie, www.indexsystems.nl.

Radiant Systems, Inc.
Radiant Systems is gevestigd in Atlanta en een wereldwijd leverancier van innovatie technologische oplossingen voor de gastvrijheidsindustrie en retail. De POS-oplossingen van Radiant worden in meer dan 100.000 restaurants, winkels, stadiums, attractieparken, arena’s, bioscopen, benzinestations en andere zaken gebruikt. Voor meer informatie, www.radiantsystems.com