sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Index koppelt MIFARE aan wellness

Voor de unieke Wellnessboot van veertig meter lang en drie verdiepingen hoog in Mill zocht Fitland een totaaloplossing. Polsbandjes met chips, uitleesbaar via handhelds, rechtstreeks gekoppeld aan kassa en Xplan. Dat wilde Fitland, zodat gasten zonder rompslomp gebruik kunnen maken van de uitgebreide mogelijkheden. Het veertig meter lange en drie verdiepingen tellende wellnesscentrum in de vorm van een boot is uniek in zijn soort. Uniek is ook de door Index verzorgde koppeling van de MIFARE-chips met de handhelds. Inchecken, drankje bestellen, locker openen en behandelingen, de gast heeft niet meer nodig dan dit polsbandje. Hiermee zorgt Index ervoor dat bij Fitland gastvrijheid, gemak en efficiëntie hand in hand gaan.

Arrangementen
De nieuwe eigen website van Fitland geeft nu ook de mogelijkheid om complete arrangementen te boeken. Bij aankomst staat de rekening als het ware klaar. De gast krijgt via het polsbandje de mogelijkheid niet alleen het geboekte arrangement af te nemen, maar kan ook extra’s bijbestellen. Aan het eind van het bezoek ligt een overzichtelijke rekening klaar waarbij de vooruitbetaalde onderdelen automatisch verwerkt zijn.

Index en DIMMBizz
Fitland maakt gebruik van XPlan, het managementsysteem van DIMMBizz. De koppeling van XPlan met de Index Systemen zorgt er voor dat de hele organisatie volledig geïntegreerd is. Zo krijgen gasten bij het afrekenen één rekening gepresenteerd van behandelingen, eten en drinken. Ook de boekhouding wordt volledig automatisch geconsolideerd.

Fitland
De Fitland keten bestaat uit 14 sportcentra, 2 hotels, 3 party- en evenementencentra en kliniek Via Sana. Naast deze eigen locaties heeft Fitland voor haar bedrijfsgezondheidsconcept, genaamd Business & Health, ruim 50 partnerlocaties (sportcentra die werknemers faciliteiten aanbieden namens Fitland).

Informatie
De modulaire opbouw maakt de Index Systemen en Xplan geschikt en betaalbaar, voor de kleinere salon of praktijk tot en met de grootste wellnessbedrijven. Hebt u interesse? Dan bezoeken wij graag samen met u een bedrijf dat al werkt met deze systemen. Neem geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een afspraak.