sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Index Lease: automatiseren zonder investeren

Wilt u overstappen op de Index kassasystemen, maar ziet u op tegen de investering in de apparatuur? Het is nu mogelijk de terminals en handhelds te leasen. Zo beschikt u over de meest innovatieve en degelijke kassasystemen zonder hoge investering. U blijft hierbij verzekerd van de volledige dienstverlening en service van Index, inclusief helpdesk en training. De maandelijkse leasetermijnen drukken als kosten - ook fiscaal - op uw resultatenrekening.

Hoe werkt het?
U gaat een contract met Index aan voor de duur van een vooraf vastgestelde periode. U betaalt maandelijks een vaste vergoeding, gebaseerd op de verkoopprijs. Na afloop van de leaseperiode kunt u, zoals in het contract vastgelegd, de apparatuur terugsturen, opnieuw leasen of kopen.

Wie is de eigenaar?
Het gaat om operationele lease. De leasemaatschappij is hierbij zowel economisch als juridisch eigenaar van het object. U huurt van de leasemaatschappij. Aan het eind van de looptijd heeft u het recht om de kassa of handheld tegen een vooraf vastgestelde prijs te kopen.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.