sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws Index verzorgt opnieuw de horeca automatisering voor Van der Valk

Deel deze pagina

Index verzorgt opnieuw de horeca automatisering voor Van der Valk

Al jaren werkt Index Hospitality Systems voor het Van der Valk concern. Index voorzag vrijwel alle Nederlandse vestigen van horeca automatisering. Ook over de grens deed een aantal hotels van het concern beroep op het bedrijf. Zo ook Van der Valk Hotel Saint-Aygulf - Côte d'Azur.

Tijd en aandacht voor gasten
Deze vestiging ligt op een prachtige plek aan de Côte d'Azur en heeft uitzicht op de Middellandse Zee. Het is er altijd mooi weer en dat maakt het hotel tot een perfecte plek voor een zonovergoten, relaxte vakantie. De luxe ingerichte kamers garanderen elke gast een prettig verblijf en ook in het restaurant wordt iedereen in de watten gelegd. Het bedienend personeel heeft alle tijd en aandacht voor de gasten. Hun geheim? De Index Kassa van Aloha!

Betrouwbare kassa
De Index Kassa vormt de basis voor een snelle en betrouwbare horeca automatisering. De kassa is speciaal ontworpen voor veeleisende horecabedrijven en heeft veel voordelen. Zo is zij heel makkelijk en snel te bedienen wat tijdwinst oplevert. En door het koppelen van een PIN-systeem aan de kassa vermindert het aantal foute betalingen. Dat geeft rust in de bedrijfsvoering, maar tot het genoegen van de gasten ook in het restaurant zelf.

Wij brengen graag de WOW in uw horecabedrijf. Wilt u weten hoe we dat doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.