sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws Jazzcafé Dizzy gaat dankzij Index Systems het hoogste lied zingen

Deel deze pagina

Jazzcafé Dizzy gaat dankzij Index Systems het hoogste lied zingen

Jazzliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen, want eigenaar David Crouwel heropende deze week de deuren van Dizzy in Rotterdam. Het café onderging een metamorfose, zonder dat dit ten koste ging van de sfeer uit het verleden. Dizzy nieuwe stijl, zeg maar. Wat niet verandert, is de fantastische (live) jazz muziek en het overheerlijke eten. Een bezoek aan jazzcafé Dizzy is een ware happening die zowel ogen als oren zal strelen.

Kassa voor de veeleisende horeca
Dizzy nieuwe stijl is, dankzij Index Hospitality Systems, voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van horeca automatisering. De Index Kassa van Aloha is een kassasysteem dat zich al lang bewezen heeft binnen de gastvrijheidsindustrie. Deze kassa is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende horecaomgeving en is volledig via de cloud te managen.

Horeca handheld TIM
Ook handheld TIM voelt zich prima thuis in de horeca. Behalve dat TIM een mooi uiterlijk heeft, heeft hij ook een prachtige binnenkant. TIM is een app die op een iPod of iPhone geïnstalleerd kan worden en van je Apple device een volwaardige kassa maakt! TIM is volledig op maat in te richten, werkt intuïtief en snel. Medewerkers hoeven dus nauwelijks opgeleid te worden om met deze handheld te kunnen werken.

Strandpaviljoen Paal 9 op Texel werkt al met de Index Kassa en TIM. Eigenaar René Jager vertelt over zijn ervaringen met de systemen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants.