sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Koeckers en Index gaan voor kwaliteit en efficiëntie

Nu staan er nog diverse printertjes te rammelen, gaan bonnetjes van hand tot hand en worden bestellingen afgeroepen. Maar dat is binnenkort verleden tijd in het Pannekoeckershuys in Den Hout. Met Index samen is gezocht naar een manier om de ambachtelijke kwaliteit en feestelijke sfeer te behouden, en tegelijkertijd de efficiëntie in keuken en tafelmanagement te verbeteren. De oplossing is gevonden door complete, geïntegreerde automatisering. Hierbij is een koppeling aangebracht tussen de Horecaplanner van Nostradamus en de overige systemen.

Tafelmanagement en keuken, naadloze samenwerking
Gasten worden ontvangen met hulp van Index Tafelmanagement. Het Pannekoeckershuys beschikt over verschillende themazalen, die niet direct zichtbaar zijn. Erg gezellig ingericht, met hoekjes en speelplekken voor de kinderen. Maar niet direct overzichtelijk voor de gastvrouwen en -heren die willen weten welke tafels vrij zijn. Index Tafelmanagement verwerkt reserveringen op dynamische wijze en geeft inzicht in actuele tafelbezetting en status. In één oogopslag is te zien waar de nieuwe gasten geplaatst kunnen worden, of hoelang de wachttijd is voor er een tafel vrijkomt.
Het Index keukendisplaysysteem van QSR zorgt intussen voor efficiëntie in de keuken. De printers van de Koeckers worden vervangen door veertien keukenschermen. Hiermee is de kwaliteit gegarandeerd op basis van precieze receptuur en kwaliteitscriteria, tot aan de exacte baktijd toe. Keuken en Tafelmanagement communiceren naadloos, waardoor elke Koecker inzicht heeft in de actuele stand van zaken.

TIM
En de Koeckers zelf? Die krijgen TIM. Dé nieuwe generatie handheld, die werkt op een Apple iPod Touch. Hiermee is in een handomdraai een bestelling ingevoerd, een tafel ‘vies' gemeld, een gast geplaatst. TIM koppelt design en ultiem gebruiksgemak aan uitgebreide functionaliteit. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.