sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws May Fair Hotel in Londen van start met OPTii Keeper

Deel deze pagina

May Fair Hotel in Londen van start met OPTii Keeper

Publicatiedatum: 13-12-2011

In het hart van de Londense wijk Mayfair staat het luxueuze 5-sterrenhotel May Fair. Het hotel wordt omgeven door parken, theaters en de attracties van West End. Maar om vermaakt te worden, hoef je het hotel eigenlijk niet uit. Want het May Fair Hotel heeft een eigen theater, casino, spa en restaurant. Het personeel van dit hotel stelt alles in het werk om je ver van huis thuis te laten voelen.Met 406 hotelkamers vormt housekeeping een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Ook binnen het hotelwezen werd steeds meer geautomatiseerd. Voor housekeeping was nog geen oplossing gevonden, tot nu toe! OPTii Keeper geeft de housekeeping staf het juiste 'gereedschap' om kamers zo effectief en efficiënt mogelijk schoon te kunnen maken. Dat betekent dat kamers sneller én beter schoongemaakt kunnen worden. Omdat gewerkt wordt met een checklist wordt nooit meer vergeten de prullenbak te legen of de handdoeken te verwarmen. En dat leidt tot zeer tevreden gasten.

Koppeling met PMS Systeem


Is een kamer klaar? Dan geeft housekeeping de kamer vrij. De manager hoeft nooit meer te zoeken welke kamers gecontroleerd kunnen worden, maar ziet dit dankzij OPTii Keeper in één oogopslag. Daarnaast berekent het systeem op basis van de hotelbezetting hoeveel personeel er voor housekeeping ingezet moet worden. Van onder- of overbezetting is dus nooit meer sprake en ook dat merk je in de cijfers! En omdat Optii Keeper geïntegreerd is met het PMS Systeem, worden veranderingen, zoals kamerwijzigingen, automatisch doorgevoerd in het schoonmaakrooster.

Sinds kort gebruikt het May Fair Hotel OPTii Keeper. Binnenkort wordt OPTii in nog veertien vestigingen, met in totaal bijna 3.000 kamers, van het Radisson Edwardian concern ingezet.

Recent blogpost

Flow #1: Het traditionele horecalandschap is veranderd

De rubriek Flow in horeca gaat over trends en ontwikkelingen in horecaland. Wij delen elke maand onze visie, tips en adviezen over deze trends. Deze maand bespreken we het veranderde horecalandschap. Een trend die we steeds vaker terug zien in de horeca zijn concepten die inspelen op meerdere en/of andere delen van de dag, dan enkel de … Continue reading Flow #1: Het traditionele horecalandschap is veranderd

27 august 2019
0 comments

Laatste Tweet