sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Nederlanders krijgen graag cadeaucard

Nederlanders houden van cadeaubonnen. Maar liefst tweederde van onze landgenoten stelt het op prijs er één te krijgen. Een relatief nieuwe ontwikkeling vormen de eigen, unieke cadeau- en betaalkaarten die ondernemingen zelf uitgeven. Vaak in speciale verpakkingen, die het cadeau meerwaarde geven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we een cadeaucard extra waarderen wanneer hij als cadeau verpakt is. Een gemiddeld huishouden in Nederland heeft twee cadeaubonnen in de la liggen. Niet al deze bonnen worden ook daadwerkelijk ingeleverd.

Unieke combinatie cadeaubon/betaalkaart
Index biedt u een unieke betaalkaart aan die eenvoudig door uw gasten op te laden is. Het ideale cadeau, dat met een grote variatie aan cadeauverpakkingen te leveren is. De naar wens bedrukte cards zijn via uw kassa op te laden en functioneren als een volwaardige betaalkaart. U hebt de keuze om verschillende soorten kaarten uit te geven, bijvoorbeeld Black, Gold en Platinum Card. Of u kunt een eigen systeem hiervoor bedenken.

Het restbedrag dat op de kaart staat wordt als service op de bon geprint. Een extra reden voor uw gasten om terug te komen. Ook kunnen zij het saldo of bijvoorbeeld het aantal gespaarde punten met een paar klikken via internet opvragen. En, mocht u meerdere vestigingen hebben, dan kan uw gast ook daar terecht met zijn of haar kaart.