sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Ook De Smulpot gaat voor de kwaliteit van Index Systems

In het centrum van Den Burg, ook wel het hart van Texel genoemd, ligt lunch- en dinercafé De Smulpot. In navolging van Paal 9 en Quinty’s koos De Smulpot ook voor de horeca automatisering van Index Hospitality Systems.

De eigenaren van De Smulpot runnen niet alleen een lunch- en dinercafé, maar hebben ook zeven luxe kamers in hun hotel in de aanbieding. Zij stellen alles in het werk om hun gasten in de watten te leggen. Sleutelwoorden hierbij zijn tijd en aandacht. De Smulpot zocht dan ook naar systemen die de bedrijfsvoering konden vereenvoudigen en die rust konden brengen. Een uitdaging die precies in het straatje van Index Systems past.

Een prima combinatie
De consultants van Index adviseerden een Index Kassa van Aloha, gecombineerd met horeca handheld TIM en Index Keukenmanagement. Bestellingen die met TIM worden opgenomen, worden direct naar de bar of keuken doorgestuurd. Hierdoor ontstaat dus nooit meer verwarring over een bestelling of handschriften die niet leesbaar zijn. Index Keukenmanagement plant de bestellingen vervolgens  automatisch in voor de keukenbrigade, zodat alle gerechten tegelijkertijd én op temperatuur uitgeserveerd kunnen worden. Bestellingen die met TIM opgenomen worden, worden ook direct naar de kassa gestuurd. U heeft hier geen omkijken naar en kunt uw tijd besteden aan het tevreden stellen van uw gasten.

Wilt u weten hoe wij de ‘wow’ in uw horecabedrijf kunnen brengen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.