sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws Strandpaviljoens Paal 9 en Paal 12 breiden horeca automatisering uit

Deel deze pagina

Strandpaviljoens Paal 9 en Paal 12 breiden horeca automatisering uit

Sinds april 2010 werken de strandpaviljoens Paal 9 en Paal 12 op Texel naar volle tevredenheid met drie systemen van Index: een Index kassa van Aloha, Index Keukenmanagement en horeca handheld TIM. René Jager exploiteert zowel Paal 9 als Paal 12 en is erg enthousiast. Zo enthousiast dat hij opnieuw contact opnam met Index Hospitality Systems.

Professionaliseren menucalcultatie en voorraadbeheer
Dit keer stelde Jager de vraag of Index de bedrijfsvoering verder kon professionaliseren door hem meer grip te geven op menucalculatie en voorraadbeheer. Voor veel horecaondernemers een herkenbaar probleem. Ze stoppen veel tijd in het vertroetelen van hun gasten en de presentatie van de producten. Maar hoe zit het met de winst? Weet u welke items op het menu u de meeste winst opleveren?

Dagelijks zicht op de marges
Om dat inzichtelijk te maken, koppelde Index Systems bij Paal 9 en Paal 12 Horeko aan de Index Kassa. Hierdoor worden verkoopcijfers automatisch geïmporteerd en heeft Jager dagelijks zicht op de marges. De cijfers kunnen ook gebruikt worden bij het uitvoeren van een Menu Engineering analyse of het berekenen van de theoretische inkoop. Zo zijn alle ingrediëntprijzen up-to-date en de berekende kostprijs en verkoopprijs altijd nauwkeurig.

Wilt u weten hoe u uw marges kunt verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek met een van onze consultants.