sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws Strand(t)huys Buitengewoon

Deel deze pagina

Strand(t)huys Buitengewoon

Strand(t)huys Buitengewoon opent haar deuren met TIM en Aloha

Morgen, 15 maart 2012, opent strand(t)Huys Buitengewoon haar deuren ter hoogte van strandafrit 21 in Noordwijk. Het zusje van strandrestaurant Nederzandt profileert zich naar eigen zeggen door “anders dan anders” te zijn, zoals de naam ook doet vermoeden. Zowel het restaurant als het terras zijn toegankelijk voor (minder)validen en honden. Non-conformistisch, wars van uiterlijk, mensen die anders (durven) zijn, iedereen is welkom. Het concept en de filosofie kenmerken zich onder anderen door deze voorliefde voor diversiteit.

Naast de lunch-, diner- en vergaderfaciliteiten kunnen gasten bijvoorbeeld een boek uit de boekenwand lenen, bij kampvuur jammen op de leasegitaar of trouwen met de voeten in het zand. Groepen kunnen zelfs één of meerdere dagen onder begeleiding zelf de strandtent runnen. Voor de sportievere bezoekers is er een scala aan arrangementen. Van surfen tot brandingraften en van mountainbiken tot powerkiten, het is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Index Hospitality Systems werd verkozen tot automatiseringspartner voor de afrekensystemen. Binnen werd een robuuste touchscreen-terminal met Aloha geplaatst. Buiten voorziet Index met TIM, dé nieuwe generatie hospitality handheld, in de uiteenlopende behoeftes van het vooruitstrevende bedrijf. Door de medewerkers uit te rusten met de laatste technologie worden zij in staat gesteld bestellingen en betalingsverkeer in iedere denkbare situatie snel én vlekkeloos te verwerken. Strand(t)huys Buitengewoon is uniek in haar veelzijdigheid en de flexibele systemen van Index sluiten daar naadloos op aan.

Index Hospitality Systems wenst de eigenaars van Strand(t)huys Buitengewoon en al haar medewerkers in ieder geval buitengewoon veel plezier en succes in het aankomende seizoen.