sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Tevreden gasten met Index KelnerCall

Wat irriteert een gast het meest? Slechte bediening. En dan vooral het gevoel niet gezien te worden. Uw gasten klagen misschien, maar vertellen het ook zeker door. 'Lekker gegeten, leuk terras, maar zo'n trage bediening!' Zo loopt u niet alleen omzet mis, maar ook toekomstige gasten. Index Systems biedt hiervoor een unieke en betaalbare oplossing: de Index KelnerCall van EasyCall.

Kelner oproepen met druk op de knop
Met Index KelnerCall beschikt u over een systeem om kelners eenvoudig op te roepen. De gast drukt op een knop, de kelner komt eraan. Snellere bediening, efficiëntere inzet van uw kelners en een ontspannen atmosfeer. Geen vingergeknip of geroep maar tevreden gasten die zich welkom voelen. Dat alles samen levert hogere omzetten en, ook interessant, meer tips!

Inbouw knop ter grootte van een munt
De KelnerCall is er in verschillende uitvoeringen. De losse knop kan bevestigd worden aan bijvoorbeeld muren of tafels. Daarnaast is er een inbouwknop die in tafels of stoelleuningen verzonken kan worden. Ook is het mogelijk de knop te integreren in een standaard voor uw menukaart. Alle knoppen zijn van modern design, degelijk uitgevoerd en beschikken over een batterij die bij normaal gebruik tot 2 jaar meegaat.

Uitgebreide mogelijkheden
De signalen komen binnen op een basisstation. Dit paneel laat in één oogopslag zien welke tafel om een kelner vraagt. Maar het signaal is ook te koppelen aan een pager voor de kelner zelf, zodat de oproep rechtstreeks bij hem of haar binnenkomt. Uw gasten zullen versteld staan van de snelle service.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.