sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Thermen Holiday kiest voor Index en DimmBizz

Thermen Holiday is een zeer uitgebreid wellnesscentrum met vestigingen in Schiedam en Zuidwolde. Hier heerst het principe dat een dagje Thermen een minivakantie moet zijn voor de gast. De tijd vergeten in een oase van wellness.
De gast mag slechts rust, ontspanning en weldaad ervaren. Het bedrijf is van plan het aantal vestigingen uit te breiden, van belang bij de keuze was dat de verschillende vestigingen centraal aangestuurd kunnen worden. Er heeft een uitgebreide selectie plaatsgevonden, zowel onder Nederlandse als buitenlandse systemen. Uiteindelijk is gekozen voor de combinatie Index en DimmBizz met de systemen Aloha en Xplan. De totaaloplossing die wij boden werd als het meest compleet ervaren. Daar zijn we best trots op, Thermen Holiday is een toonaangevend bedrijf binnen de branche.

Koppeling
De koppeling tussen de twee systemen zorgt er voor dat de hele organisatie volledig geïntegreerd is. Zo krijgen gasten bij het afrekenen via de Index Kassasystemen van Aloha één rekening gepresenteerd van alle genoten behandelingen en bestedingen in de horeca. Ook de boekhouding wordt geconsolideerd. In Schiedam wordt daarnaast het keukensysteem QSR ingevoerd.
Gastvrijheid, gemak en efficiëntie gaan hand in hand, ook voor de gast zelf. Het verblijf van de gasten wordt nog eenvoudiger door het gebruik van een wellnesskey (polsbandje of card). Via deze key worden alle diensten, artikelen en consumpties geactiveerd en geboekt.

Voor meer informatie over deze unieke koppeling tussen de twee systemen en de andere mogelijkheden van Index kunt u contact opnemen met één van onze consultants.