sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws TIM vertoont zijn kunsten op het strand van Vlieland

Deel deze pagina

TIM vertoont zijn kunsten op het strand van Vlieland

De systemen van Index Hospitality Systems hebben zich reeds bewezen in WestCord Strandhotel Seeduyn. Mede door de positieve ervaringen heeft WestCord Hotels aangekondigd de automatiseringsoplossingen van Index ook door te willen voeren aan de andere kant van de duinen.

Komend seizoen zal het alom bekende strandpaviljoen ’t Badhuys de bestellingen en betalingen van haar gasten kunnen verwerken met maar liefst acht TIMs. Het dataverkeer met hoge snelheid is mogelijk gemaakt door een glasvezelkabel onder de duinen door naar Strandhotel Seeduyn te trekken. Beide locaties vormen hierdoor één systeem voor rapportage en configuratie, een onderhoudsarme en volledige oplossing. Met de App functioneert de iPod als volwaardig Point Of Sale maar biedt daarnaast nog een aantal nuttige extra functies. Met TIM hebben medewerkers bijvoorbeeld altijd direct toegang tot informatie over bijvoorbeeld allergenen en voedingswaarden van alle gerechten. Bovendien kunnen wensen van gasten eenvoudig naar de bar of keuken gestuurd worden, zodat de bedieningsmedewerker zijn/haar wijk niet onnodig hoeft te verlaten. Als de gast af wil rekenen toont de medewerker de nota op het scherm, zonder deze eerst bij de printer te hoeven gaan halen. Na betaling kan de nota, in plaats van afgedrukt, ook per e-mail naar de gast verzonden worden.

Zonder dat het tijd of energie kost, stelt TIM de medewerker in staat een stap extra voor de gast te zetten en dat wordt zichtbaar gewaardeerd. De kosten van de hardware liggen tot slot aanzienlijk lager dan bij de traditionele hospitality handhelds, omdat TIM volledig gebaseerd is op de populaire en betrouwbare consumentenelektronica van Apple. ’t Badhuys kan zich dit seizoen volledig concentreren op de beleving van de gast, terwijl deze van strand, zee en lekker eten geniet.