sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws TIM voelt zich in Hotel Ridderkerk prima op zijn gemak

Deel deze pagina

TIM voelt zich in Hotel Ridderkerk prima op zijn gemak

Onder de rook van Rotterdam staat het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Met 140 luxe hotelkamers en een 4**** service ontbreekt het je er aan niets. Wil je een weekendje weg? Of organiseer je een feest of een zakelijke bijeenkomst? Bij Hotel Ridderkerk kun je altijd terecht. Dit hotel is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen en heeft zeventien multifunctionele zalen die zijn voorzien van de modernste faciliteiten. De nieuwste generatie horeca handheld TIM voelt zich in Hotel Ridderkerk dan ook prima op zijn gemak.

Horeca handheld TIM
Deze nieuwe generatie horeca handheld is super stijlvol. De app ‘TIM' verandert namelijk een iPod of iPhone in een volwaardig kassasysteem, inclusief rapportagemogelijkheden. Bestellingen opnemen van de zeer uitgebreide menukaart van Van der Valk Hotel Ridderkerk is met TIM een eitje! Maar ook het splitsen van rekeningen, tafelbeheer en het hanteren van kortingen is zo gepiept dankzij deze handheld.

Koppelingen tussen systemen
Naast TIM werkt Hotel Ridderkerk met een Index Kassa van Aloha en Horeko. Bestellingen die met TIM worden opgenomen, komen direct in de kassa te staan. Onjuiste nota's behoren dus tot het verleden. Daarnaast is Horeko aan de kassa gekoppeld waardoor verkoopcijfers automatisch geïmporteerd worden. Deze cijfers kunnen gebruikt worden bij het uitvoeren van een Menu Engineering analyse of het berekenen van de theoretische inkoop. Op die manier zijn alle ingrediëntprijzen altijd up-to-date en ben je ervan verzekerd dat de berekende kostprijs en verkoopprijs nauwkeurig zijn.