sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

WestCord kiest voor strakke planning personeel met Index

WestCord zocht voor de Fashion en Art hotels in Amsterdam WestCord een manier om de planning van personeel te automatiseren. De organisatie maakt al gebruik van Index Kassasystemen van Aloha en het managementsysteem Hotel Concepts. Index koppelde hier de horecaplanner Nostradamus naadloos aan vast.

Verwachting en werkelijkheid
Helaas hebben we geen glazen bol die de toekomst voor ons voorspelt. Sinds kort biedt Index echter wel een modern alternatief: Nostradamus. Deze horecaplanner levert een betrouwbare forecast, bovendien is de managementinformatie van Nostradamus en Hotel Concepts samengevoegd in de systemen van Index.
De omzet van een horecaonderneming is van vele factoren afhankelijk. Een aantal daarvan zijn te voorspellen. Nostradamus berekent op basis van cijfers van vorig jaar en diverse zelf aan te geven criteria de verwachte omzet. Vervolgens maakt het systeem automatisch roosters op. Een belangrijk voordeel van Nostradamus is dat u bijvoorbeeld vooraf bepaalt hoeveel loonkosten er bij welke omzet gemaakt kunnen worden. Zo houdt u uw marges strak in de hand.
Medewerkers krijgen een mail of sms over hun persoonlijke rooster of de openstaande tijden op de personeelssite. Zowel de loonkosten, omzet, winst en kostprijzen worden automatisch bijgehouden. Per dag heeft u hiermee inzicht in bijvoorbeeld het gemiddelde uurloon en de productiviteit.
En wordt het dit weekend stralend weer terwijl er eerder regen was voorspeld? Met een eenvoudige wijziging kunt u de volledige planning actualiseren.

Voordelen personeelsplanner op een rijtje:
• Geautomatiseerde planning met basisroosters, digitale kruisjes, vrije dagen en piekdrukte
• Vooraf inzicht in loonkosten en productiviteit
• Automatische mail en sms naar personeel bij roosterwijzigingen
• CAO en wetgeving voor jonge mensen automatisch verwerkt
• Personeel kan zelf via de personeelswebsite vacatures invullen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Index en Nostradamus? Neem dan contact op met één van onze consultants. Zij helpen u graag verder.