sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Over Ons Partners

Deel deze pagina

Partners

Wij zijn trots op onze zorgvuldig geselecteerde partners. Samen met hen proberen we telkens weer het ondenkbare mogelijk te maken, met succes!


Horeca-Accountancy

Horeca Accountancy & Advies B.V. is het enige fullservice, landelijk opererende accountants- en advieskantoor, dat zich uitsluitend richt op de horeca.


Agilysys

Agilysys is een van de marktleiders op het gebied van informatie technologie voor de horeca en voedingswarenindustrie. Agilysys biedt producten voor hotels, casino's, pretparken, congrescentra en vakantieparken om de operatie te vergemakkelijken en de gastentevredenheid te verhogen, terwijl ondertussen de winst geoptimaliseerd wordt.

De producten van Agilysys staan bekend om hun ongeëvenaarde betrouwbaarheid, functionaliteit en efficiency. Van reserveringen, check-in, point of sale tot 'business intelligence', voorraadbeheer en 'Property management'.


Call Systems Technology

JTECH Communications Inc werd in 1988 opgericht door David Miller, een restaurateur gefrusteerd door lange wachtrijen en slechte communicatie tussen zijn keuken en restaurant personeel in zijn drukke restaurant, Mr. Laff's in Florida. Hij en zijn partner vonden het WaiterCall en CustomerCall systeem uit en werden al snel leverancier van een wereldwijd verkopend pager-systeem.

In 1995 kreeg Peter Hutchinson de opdracht een JTECH kantoor in het Verenigd Koninkrijk te openen. Na vijf jaar van steeds maar stijgende groei en expansie, slaagden Peter en zijn partners erin het bedrijf over te nemen. Zij hernoemden de onderneming Call Systems Technology Limited (CST).

Naast het distributeursschap van alle JTECH producten investeerde CST veel in nieuwe eigen producten voor klanten uit verschillende industrieën. Hierbij horen twee-weg radiosystemen, PC-pager software en het zeer succesvolle TableCall systeem.


Dimmbizz

DIMMbizz is ontwikkelaar van xPlan, het meest complete softwaresysteem voor Spa's en Sauna's. (Online) Reserveringen van behandelingen, bezoek en/of arrangementen worden automatisch ingepland. Hierbij wordt volledig rekening gehouden met competenties en beschikbaarheid van medewerkers en ruimtes alsook de bedrijfsregels.

Naast reserveringen biedt xPlan een volledige backoffice, inclusief subadministratie, ledenbeheer, cadeaubonnen et cetera. Online verkoop van abonnementen, cadeaubonnen, producten en reserveringen is een geïntegreerd onderdeel. Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen deze centraal aansturen vanuit de webapplicatie xPlan Online.

De speciale (Mifare) Wellness Key of polsband kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot het complex, bestellingen te plaatsen in de horeca of te betalen voor de zonnebank. Dankzij de integratie met Index Kassasystemen is in de horeca direct inzichtelijk waar de gast recht op heeft als onderdeel van haar/zijn arrangement. Aan het einde van de dag wordt één totaalrekening gepresenteerd aan de gast.

XPlan stelt gebruikers in staat haar service niveau en efficiency te verbeteren. Resultaat is een beduidende kostenverlaging en in veel gevallen zelfs een omzet verbetering.


IBM

IBM is heer en meester op het gebied van hardware voor de meest uiteenlopende branches. Zo is IBM bijvoorbeeld de absolute nummer één wat betreft Point of Sale hardware in verschillende bedrijfstakken. Van tankstations tot horeca, iedereen vertrouwt op de zeer robuuste hardware van IBM.

De SurePOS technologie van IBM biedt u gegarandeerde kwaliteit qua kassasystemen, maar ook IBM servers en desktops zijn het geld meer dan waard. Uiteraard werkt de software die wij bieden, of het nu Aloha Tableservice of Eatec is, meer dan uitstekend op de hardware van IBM.


NFS Hospitality

Sinds 1993 is NFS Hospitality een toonaangevende leverancier en reseller van Horeca software. Met kantoren in de UK, Ierland, Amerika en Zuid-Afrika, kan NFS Hospitality beschouwd worden als een succesvolle partner. Naast het resellen van Aloha houdt NFS Hospitality zich ook bezig met Reserveringen en banqueting voor congrescentra, hotels en andere vergadergelegenheden. Het Rendezvous product dat NFS Hospitality ontwikkelde, is momenteel het neusje van de zalm op dit gebied.


Radiant Systems

Al meer dan twee decennia levert Radiant systems innovatieve technologie voor de gastvrijheidsindustrie. Op dit moment zijn er meer dan 85.000 locaties verdeeld over meer dan 100 landen die profiteren van het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van de producten van Radiant Systems.

Radiant is leidinggevend op het gebied van Point of Sale, self-service, eCommerce en 'Backoffice' technologie. De systemen helpen u uw gastentevredenheid te verbeteren en uw omzet te verhogen. Het is niet voor niets dat Radiant ieder jaar prijzen wint voor zijn innovatieve producten.


QSR Automations

Sinds 1996 biedt QSR Automations de meest vooruitstrevende Horeca technologie die er maar bestaat. De producten van QSR Automations vindt u in meer dan 15.000 vestigingen wereldwijd. QSR Automations specialiseert zich in de ontwikkeling van hardware en software voor zowel het restaurant als de keuken. De keuken productie systemen van QSR Automations zijn wereldberoemd en zijn met geen ander te vergelijken.

Naast de Kitchen Display Systems biedt QSR Automations ook oplossingen voor in het restaurant zelf. Van reserveringen tot tafelmanagement. Zodra u een van de producten geprobeerd hebt, wilt u niet meer terug. En natuurlijk integreert dit alles vlekkeloos met uw Point of Sale systeem, bijvoorbeeld Aloha van Radiant Systems.


Optii Solutions

Optii Solutions is de ontwikkelaar van het revolutionaire Optii Keeper; de eerste echte innovatie voor de housekeeping sinds de telefoon.Neem contact op

Neemt u vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

+31 (0)73 - 6579051

Facebook

Volg ons op facebook en ontvang inzichten en tips

Recent blogpost

Medior .NET Developer

Zoek je weer een echte uitdaging? Ben jij dé .NET specialist die graag werkt aan back-end systemen en graag (wil leren) werken in Azure? Dan hebben wij een functie beschikbaar die je op het lijf is geschreven! Voor ons development team zoeken wij een .NET C# Developer die enthousiast wordt van innovatieve producten en oplossingen … Continue reading Medior .NET Developer

22 january 2019
0 comments

Laatste Tweet

Referenties

Landal GreenParks Van der Valk La Place Okura Boom Chicago WestCord

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief staat vol met handige product tips, nieuwe producten en achtergrond informatie.

Related Products

QSR® Productie Keukenscherm voor Keukenautomatisering

Voorkom herrie in de keuken! De keuken is immers het hart van uw bedrijf. Hoe efficiënter uw brigade werkt, hoe effectiever uw totale bedrijf functioneert.

Index Hospitality Systems - Kassasystemen. De beste kassa voor de Horeca

Uw klanten verwachten perfecte, snelle, correcte en een consistente service. De sleutel tot succes is snelle en betrouwbare horeca automatisering.

Housekeeping

Betere kwaliteit, tevreden gasten, lagere loonkosten en beter getrainde housekeepers. Met Index Housekeeping van Optii Keeper realiseert u het.

Personeel

Uw personeel is de spil van het bedrijf. Human Resource Management blijkt echter voor veel ondernemers een arbeidsintensief proces. Index Personeel neemt dit werk voor u uit handen.