sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Over ons

Deel deze pagina

Over Ons

Index Hospitality Systems in Oisterwijk levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige en betrouwbare systemen voor Operatie, Backoffice, Management en Marketing in de gastvrijheidsindustrie. Systemen die makkelijk te gebruiken zijn en die het altijd doen. Met als doel het verhogen van de beleving van uw gasten. De Index Systemen zijn geschikt voor alle mogelijke bedrijven in de gastvrijheidsindustrie. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de referenties op deze site. 

Index werkt alleen met bewezen technologie en is altijd op zoek naar innovaties. Innoveren is bij ons echter geen doel op zich. Waar het om gaat, is dat uw bedrijf efficiënt en probleemloos kan werken. Zodat u en uw medewerkers aandacht kunnen geven aan uw gasten.

Alle Index-consultants hebben een achtergrond en opleiding in de horeca. Dit is belangrijk, omdat de eisen die u aan uw systemen stelt volledig anders zijn dan die voor een winkel of ander bedrijf. Al onze medewerkers denken met u mee en leven zich met plezier in de bijzonderheden van úw bedrijfsvoering in.

 


Innovatie

Uw project wordt met de grootste zorg voorbereid, begeleid en uitgevoerd volgens een aantal vaste fasen. Mogelijke risicofactoren sporen we zo tijdig op en worden meteen uitgeschakeld.

Meer over Innovatie »


Index Ambassadeur Programma

Een aantal bijzondere ondernemers in Nederland zijn Index Ambassadeur en maken bovengemiddeld gebruik van onze systemen. 

Meer over Index Ambassadeurs »


Partners

Wij zijn trots op onze zorgvuldig geselecteerde partners. Samen met hen proberen we telkens weer het ondenkbare mogelijk te maken, met succes!

Meer over onze Partners »


Vacatures

Toe aan een uitdaging? Reageer op een vacature en misschien word jij onze nieuwe collega?!

Bekijk hier onze Vacatures »


Lease

Wilt u overstappen op de Index kassasystemen, kijk dan ook eens naar de mogelijkheid om te leasen via het Index Leaseplan. Dat is automatiseren zonder investeren.

Meer informatie over Index Lease opties »Neem contact op

Neemt u vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

+31 (0)73 - 6579051

Facebook

Volg ons op facebook en ontvang inzichten en tips

Laatste Tweet

Referenties

Landal GreenParks Van der Valk La Place Okura Boom Chicago WestCord