sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Nieuws

Deel deze pagina

Index Systems microfinanciering ambassadeur van Oxfam Novib

Index gelooft in het creëren van kansen. De projecten van Oxfam Novib op het gebied van microfinanciering zijn daar een goed voorbeeld van. Daarom besloot Index bedrijvenambassadeur te worden. Maandelijks ontvangt Oxfam Novib een donatie. Daarnaast vraagt Index aandacht voor het werk van de organisatie.

Veel mensen die in armoede leven, steken graag de handen uit de mouwen om hun situatie te verbeteren. Maar om een eethuisje te starten of sieraden voor de verkoop te maken, is geld nodig. Als er überhaupt al een bank in de omgeving is, kunnen deze ondernemende mensen er vaak niet terecht. Omdat ze geen onderpand hebben, omdat ze vrouw zijn of omdat een bank geen brood ziet in hun onderneming. Microfinanciering maakt in deze gevallen een wereld van verschil.

Via de partnerorganisaties die Oxfam Novib ondersteunt, staan inmiddels bij meer dan 3,5 miljoen mensen microkredieten uit. Het afgeloste geld wordt opnieuw als microkrediet uitgezet. Daarmee wordt voor nog meer mensen een nieuwe kans gecreëerd. En daar draagt Index Systems graag een steentje aan bij.

 

Meer informatie over het bedrijvenambassadeurschap van Oxfam Novib >>