sluiten

Neem contact op

adres

Index Hospitality Systems
Parklaan 13
5061 JV Oisterwijk - NL

Contact

Tel: +31 (0)73 - 6579051
Fax: +31 (0)73 - 6562260
E-mail: info@indexsystems.nl

helpdesk

Tel: +31 (0)73 - 6579051
E-mail: support@indexsystems.nl

24/7 noodgeval

Heeft u buiten kantooruren een urgent probleem?

Bel: +31 (0)6 211 480 33

Ron Blaauw Gastrobar

Deel deze pagina

Ron Blaauw Gastrobar

Bij Ron Blaauw bestaat de oplossing uit de volgende componenten:

§  Het Index kassasysteem (Aloha) , wereldwijd marktleider in de POS en ook al jaren de betrouwbare motor voor vele horeca bedrijven in Nederland. Dit varieert van meer dan 60 van der Valk hotels tot Le Garage in Amsterdam en La Place in Europa. Ook het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen gebruikte het Aloha kassasysteem als motor zodat de 200.000 bezoekers probleemloos konden afrekenen.

§  Het Index handheld systeem (TIM) , Index bracht de eerste serieuze horeca handheld uit op het Apple platform, met TIM wordt een iPod, iPad en iPad mini een volwaardige kassa met een Apple waardige gebruikers interface. In het eerste jaar van de lancering werden er al meer dan 1000 wereldwijd in gebruik genomen. Verder zal TIM ook als volwaardig afrekenpunt gaan fungeren daar middels de iSMP van Ingenico

§  Het Index keukensysteem (QSR), al 15 jaar wereldwijd marktleider in automatiseren van de keuken, geen printers meer maar hoogwaardige software voor werkplekken die de volledige complexe logica van een keuken aankunnen, het routeren van orders, het verzorgen van de timing op basis van druktebeeld, capaciteit en werkplekbezetting, het is allemaal mogelijk.De implementatie van QSR heeft menig horeca ondernemer al een omzetverhoging van 10 - 15% gebracht.

Over Ron Blaauw

Ron Blaauw doet zijn eerste culinaire ervaring op in de keuken van sterrenrestaurant De Kersentuin, waar hij meteen na zijn middelbare school als kok aan de slag gaat. Het begin van een culinair avontuur dat verder gaat bij het Amsterdamse restaurant Aujourd 'Hui, waar hij vier jaar lang zijn rugzak vult met de benodigde bagage. Ron groeit in zijn rol en zet zijn culinaire loopbaan voort als chef/directeur bij restaurant 't Jagershuis, waar hij een Bib Gourmand in de wacht sleept - een onderscheiding van Michelin voor restaurants met een hoogwaardige prijs-kwaliteitverhouding.

ronblaauw-amsterdam-1152

Na vier jaar aan het roer bij 't Jagershuis maakt Ron zijn droom tot werkelijkheid: in Ouderkerk aan de Amstel opent hij onder de naam Ron Blaauw zijn eigen zaak, die niet lang daarna met een Michelin-ster wordt bekroond. Een tweede ster volgt, maar Ron blijft  vooruit kijken. In 2005 verbindt hij zijn gezicht aan de beroemde dinershow Palazzo, waar hij tot 2009 met een toegewijd team verantwoordelijk is voor het menu. In 2009 ontvangt Ron de erkenning Beste Restaurateur/Ondernemer 2009 van Gault Millau en in 2010 wordt Ron eervol benoemd tot SVH-meesterkok, de hoogste onderscheiding voor een chef-kok.

ronblaauw-amsterdam-1182

Vandaag de dag zwaait Ron de scepter als chef-kok in zijn gelijknamige tweesterrenrestaurant Ron Blaauw Amsterdam. Zijn visie laat niets tot de verbeelding over: "Uit eten gaan moet een feestje zijn. Voor iedereen!"

Met een toegewijd team maakt Ron zich dagelijks hard voor zijn visie. Als fervent Ajax-liefhebber is Ron teamspeler pur sang en met reizen als één van zijn grootste hobby's, aan inspiratie geen gebrek. Dat entertainen hem in het bloed zit, blijkt bovendien uit het feit dat Ron veel van zijn vrije uren doorbrengt achter de draaitafel. De dagelijkse spanning van een chef-kok pakt hij grondig aan tijdens fanatieke spinning- en kickboksessies. Zijn enorme drive wordt iedere dag opnieuw gedeeld met zijn toegewijde team van talentvolle koks.

Teambelang staat altijd voorop in de keuken van Ron Blaauw en uiteraard koestert Ron de samenwerking met zijn trouwe regionale leveranciers. Zonder hen geen unieke en dagverse keuken. Kortom: één en al passie. Dat zie je, dat voel je en dat proef je bij Ron Blaauw Amsterdam.

Laatste Tweet

Referenties

Landal GreenParks Van der Valk La Place Okura Boom Chicago WestCord

Related Products